Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

~Endometriose tråden~

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Sv: ~Endometriose tråden~

  Hei
  Jeg er ny her inne så først og fremst ville jeg si hei og presentere meg
  Er 27 år, gift med verdens beste mann og vi har vært 'prøvere' i 4 år.
  Ettersom ingenting har skjedd så blir jeg utredet. Gynekologen min har gitt meg den "hyggelige" beskjeden om at jeg har endometriose og pcos. Da tenkte jeg bare "Lucky me, hva har jeg gjort for å 'fortjene' dette...". Hadde ei venninne som var i samme situasjon hvor hun ikke hadde fått resultat innen 2-års prøving og støttet meg veldig på henne angående dette. Og når hun fikk hjelp til å bli gravid så kuttet hun meg helt ut og hun sa det direkte til meg at hun ikke ønsket kontakt med meg ettersom hun nå var gravid og ikke jeg. Etter den gangen har jeg følt at det er meg mot alle i verden. Har følt meg så mislykket og fått så mange triste og negative tanker.. Så er en liten 'lettelse' at jeg fant akkurat dette forumet hvor jeg kunne snakke med andre som er i samme situasjon som meg..
  Ble mye på en gang, men ønsker så gjerne å snakke med noen om dette og håper å få tilbake følelsen av at det er flere der ute og ikke bare meg..

  Comment


  • Re: ~Endometriose tråden~

   Hei!

   Velkommen hit, og masse lykke til!

   Er dere henvist til IVF?


   Comment


   • Sv: Re: ~Endometriose tråden~

    Nei, ikke enda. Jeg skal til gynekolog igjen i august og så blir jeg mest sannsynligvis henvist videre til operasjon.

    Comment


    • Re: ~Endometriose tråden~

     Okei, lykke til

     Jeg har endometriose, og fikk en sønn etter 1. IVF uten å ha hatt operasjon (lapraskopi) først.
     Tok lapraskopi når min sønn var 1,5 år, og er nå gravid igjen etter IVF.


     Comment


     • Sv: Re: ~Endometriose tråden~

      Takk
      Gynekologen sa at jeg hadde ikke hatt sjans til å bli gravid uten operasjon først ettersom jeg er så 'hardt rammet'. Og han er spesialist i kvinnesykdommer og har hjulpet utrolig mange med å bli gravid, så jeg må bare stole på han

      Comment


      • Det mistenkes endeometriose på buk bekken tarm magesekk ene eggstokken urinblære litt på nyre og lever
       Det var sett blodcyste over høgre eggstokk i 2012
       Har utredning i Februar -2018
       Har smerter og kaster mye opp av alt

       Comment


       • Det vart tatt ein privat UL i 2013 eg ville då sjå om eg var gravid, det var eg ikkje. Det dei såg var ei sjokolade cyste over høgre eggstokk. Den var rund og fin. De såg og at den høgre egglederen var lengre bak en den venstre. Det var som det heile var slått litt skeivt. Har skada ryggen og fall slik at det som var på høgre sida vart skyve inn opp og bak. Dette var i 1999. Eg trur nok at eggstokkene og fylgje med i forskyvingen. Eg har verdens merkelige menstrasjoner. Det er vondt annan kvar månad. Det gjer vondt på venstre sida og eg blør mykje gjennom alt ( blodfortynnende ) Det endå vondt. Det varer i 2 dager så gjer det ikkje så vondt meir. Eg blør i 3 - 5 dagar. Den høgre sida blør det i 1 - 2 dager lite og ikkje vondt i det heile tatt.
        Det er heilt umulig å ha sex. Det er et smerte helvete. Det verker i hoftene i ryggen i bekkenet korsryggen og all berøring der nede er vondt. Det verste er støtsmerter. Det er heilt forferdelig. Det å stimulere kiltoris med vatn dusj osv er vondt. Det gjev forferdelige verkende smerter i buken venstre side framme osv.
        Eg har gitt opp å ha sex. Det er altfor vondt til å ta på meg. Det er og grunnen til at me brukar donor da eg ikkje må ha noen som tar i meg.
        Lilypie Trying to Conceive Event tickers

        Comment

        Working...
        X