Hei!!

Vi drar til varmere strøk om to uker, og gleder oss fælt. Lillesnupp på to var med sist gang, da hun var baby. Men nå er det jo litt andre ting som gjelder da.. . Har derfor noen spørsmål. Flyreisa er på omtrent 5 timer, og da kan det være lurt å ha med noe som unnerholder litt. Bøker er jo alltid lurt, men snuppa er ikke veldig fenget av det over lenger tid. Har dere noen gode tips, så kom gjerne med dem?

Vi skal leie leilighet privat av familie. Og ved leilighetskomplekset er det kunn ett voksenbaseng. Har jo såklart lyst til å ha henne med å bade litt, men hva er lurt å ta med i forhold til "svømmehjelp"? Jeg har sett på flere forskjellige varianter av baderinger og annet, men synes mye ser enten for stort eller for lite ut.

Soving: Ho er avhengig av en liten lur midt på dagen, og vi tar såklart med vogna. Men hva er enklest, sove inne eller ute? Da hun var baby sov hun inne, pga varmen (hetebølge osv). Og jeg er redd det fort blir litt for varmt nå også. Men uansett så er jo vogna grei å ha med som fremkomstmiddel. Tar også med meisen..