Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Lørdagsgodt

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Sv: Lørdagsgodt

  Opprinnelig lagt inn av sierra12 Se innlegg
  Hvis jeg hadde fått bestemme hadde ikke J fått smake verken brus eller gotter, men når både far, storebror og besteforeldre utnytter mulighetene til å introdusere dette når jeg er på jobb, så har jeg ikke mye å stille opp med Når det er sagt så er det ikke hver helg han får noe, men han vet godt hvordan både brus og sjokolade ser ut, så det nytter ikke å lure ham hvis han først har sett at vi har men nøyer seg greit med kun en liten bit sjokolade eller litt brus
  Har kjempet en tapende kamp mot far og besteforeldre jeg også ja... Jeg prøver så godt jeg kan å begrense mannen min, mens svigermor har sitt fulle hyre med å holde svigerfar i ørene... Heldigvis er LK veldig glad i all vanlig mat også, og mais og reker kan være minst like godt som sjokolade i hennes øyne Men det er klart, når hun først har fått smaken på det, så har hun veldig lett for å mase etter mer... Og hun har allerede lært at om hun maser på mamma så er det stort sett ikke vits, men om hun maser på pappa så vanker det alltids ett eller annet... Skulle ønske man kunne være litt mer samkjørt på sånne ting i praksis også, og ikke bare i teorien...

  Comment


  • #17
   Sv: Lørdagsgodt

   Jeg har også hatt den kampen, særlig med min egen mor. Og det er egentlig utrolig rart og noe så inni gamperæva irriterende, for hun er jo egentlig enig med meg i at så små barn ikke trenger søtsaker. Likevel prøver hun seg hver bidige gang med at staaaakar Linnea bare mååå jo få smake litt krem eller is eller kake.. Jeg ble SKIKKELIG forbanna forrige gang og kjeftet henne opp og ned, så nå har hun unnskyldt seg og skjønt tegningen.
   Nå skal det sies at jeg og mamma ikke har det beste forholdet fra før, så hun er smertelig klar over at hun ikke skal tøye strikken min så veldig langt.

   Jeg har gitt Linnea en liten smak her og der jeg altså, så det er ikke det at jeg er helt nazi på sånt, men det er prinsippet. Har jeg sagt nei, så betyr det faktisk nei. Og når jeg gir henne en fingertupp med krem er det jeg som gir henne, hun er tross alt min datter. Hva alle andre måtte mene om saken er meg revnende likegyldig egentlig. Søsteren min derimot, hun er flink. Hun spør meg om lov, og da sier jeg jo innimellom at det er greit.

   Det som er mest irriterende med det er at Linnea egentlig ikke liker søte ting en gang.. hun griner jo på nesa og vil ikke ha når hun blir tilbudt krem eller kake. Is liker hun, men det synes jeg ikke er like ille å få en skje av heller. Men hvorfor skal man på død og liv prakke på de små sånne ting, når de egentlig ikke er interessert i det eller liker det!?
   Det gjør meg mest irritert.

   Comment


   • #18
    Sv: Lørdagsgodt

    Sååå enig. Trenger jo ikke når det er andre ting de liker minst like godt.
    I bursdag for noen uker siden fikk Jonathan smake sin første bit med sjokolade, for da stod alle ungene rundt en twistskål og forsynte seg, så når han plukket en og kom til meg for at jeg skulle ta papiret, er jeg jo ikke aå hjerteløs at han ikke får smake den ene biten når de andre står og gomler i seg.
    Det var kjøpt inn en eske smarties til hver av barna, men da spurte heldigvis svigerinna mi meg om Jonathan skulle få. Da sa jeg nei altså, for det begynte å bli sent, og alle ungene var høyt og lavt så det var jo umulig for Jonathan å se at han var den eneste på hans alder som ikke fikk.

    Comment


    • #19
     Sv: Lørdagsgodt

     Syntes man skal holde de unna godis så lenge man bare kan klare det!

     Mine jenter er jo litt store nå..6 og snart 11..
     Men de får kun brus og godis på lørdager..det er jeg kjempe streng på..Også får de det sikkert i bursdager de er i da selvsagt..

     Det er ikke nødvendig og fore de med snop i hverdagen syntes jeg..
     Jeg husker ikke helt hvor gamle de var da de fikk snop første gang, men nummer to var nok litt yngre en førstemann :-P

     Comment


     • #20
      Sv: Lørdagsgodt

      Nå er han bare 1 år og 3 mnd, men har ikke begynt enda. Han har ikke ro til å sitte å se hele barne tv eller noe enda og synes frukt er helt knall!! Så han får det til han skjønner noe annet :P
      2011 2015

      Comment


      • #21
       Sv: Lørdagsgodt

       En stor fordel med at vi har vært litt strenge med snopet og mengdene de får, er at de aldri maser på butikken..
       De spørr aldri i uka etter det.. Og når lørdagen kommer (De gleder seg jo selvsagt til å få snop) så orker de som regel ikke å spise så veldgi mye allikevel!

       Comment

       Working...
       X