Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Har du noen innspill?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Har du noen innspill?

  Hei.

  Jeg er en 29 år gammel mann med forsørgeransvaret for 2 barn i skole alder, som har kjent en del på hvordan en travel morgen med fullt ansvar for å levere barn i barnehage og skole samt rekke jobb kan være veldig stressede.

  For øyeblikket jobber jeg med et skoleprosjekt ifm. Utdannelse ved høyskolen Kristiania og lurer i den forbindelse på om jeg kan spørre om litt hjelp av dere.  1. kan jeg få noen innspill på om tjenesten under kan virke interessant eller om det er noen aspekter med tjenesten som gjør dere usikker.

  2. kan dere ta en kort liten spørre undersøkelse rundt tjenesten beskrevet under.  Om tjenesten (Merk at denne tjenesten er fiktiv og er kun på ide stadiet)

  Tjenesten «til rett tid» er en persontransport tjeneste ala skoleskyss ordningen til Konsentra. Målet til tjenesten er at vi ønsker å hjelpe travle familier på morgenen, ved at vi tilbyr en hentetjeneste, hvor vi henter barnehagebarn hjemme til avtalt tid og kjører dem trygt til barnehagen.

  Tjenesten gjør ikke at stresset som hører med til å være forelder blir mindre på morgenene med å få alle klare til å dra. Men tjenesten gjør at foreldrene slipper stresset med å navigere bilen igjennom morgenrushet samt å finne parkeringsplass ved barnehagen. I stedenfor blir barnet hentet hjemme av kvalifiserte personer med minibuss.

  Beskrivelse

  Tjenesten til rett tid er ment å være et tillegg til Konsentra sine eksisterende persontransporttjenester, noe som betyr at busser vil være tilgjengelig ifra starten av. Samt at alle bilene vil være utstyrt med GPS, slik at vi alltid vil vite hvor de befinner seg, sjåførene vil dessuten være godt opplært og trent i å behandle barn med ulike behov og eventuelle nødsituasjoner. I tillegg til sjåføren vil også vær buss være satt opp med en barnehageansatt eller student (studentene studerer fortrinnsvis barnehagelærere etc.). Dette bidrar til økt trygghet for våre brukere og deres foresatte.

  Lenke til spørre undersøkelsen:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDucGI0taGxV2T9E_SWRyfJoijYR7EjbCsFvNfDGUq 8pbf6Q/viewform?c=0&w=1  Kom gjerne med innspill til hva dere ser for dere av utfordringer med tjenesten, og eventuelle forbedringer som kan tas med
Working...
X