Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Uregelmessig syklus - når må jeg innse at det ikke gikk denne syklusen heller?

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Uregelmessig syklus - når må jeg innse at det ikke gikk denne syklusen heller?

  Hei,

  Jeg har veldig uregelmessig syklus etter ca 10 år på minipille, så jeg har ingen anelse på når EL eller TR skal komme (jeg har brukt flere EL tester, og temper vha lady comp, men ingen av disse har gitt meg noe positivt svar).
  Jeg sluttet på piller i februar, og har hatt sykluslengde 32, 43, 36 og er nå på dag 52..1 august hadde jeg små knappenålshoder med blod, som jeg håpte var festeblødning. Negativ test 04/08, 05/08, 07/08 og i dag, 09/08.
  Når må jeg innså at "slaget er tapt" for denne syklusen? Det er ingen tegn til TR, hvor det eneste symptomet jeg har hatt tidligere er ømme/sprengte bryster.
  Jeg føler selv jeg er gravid, med økt utflod, sensitive brystvorter, mye murring/stikk i nedre mage/underliv. Forstoppet og oppblåst. Men det hele er vel innbilling når jeg bare får negative tester. Nå vil jeg jo bare ha TR på besøk for å komme i gang med neste syklus, men aller helst positiv test.
  Hvis noen har lignende erfaring setter jeg pris på innspill.

 • #2
  Jeg lastet ned en sånn mensapp som viser EL osv, og hver gang den viste EL var det rett i senga. Skjønte ikke hvorfor det aldri klaffet etter å ha prøvd i 4 mnd, så begynte jeg å telle gjennom syklusene, og den var veldig uregelmessig. Har heller ikke gått på prevensjon etter vi fikk barn for 3 år siden. Jeg har også stresset og kavet meg opp hver mnd med tanken på at nå skal det gå, kjent sååå mange graviditetstegn før mens, men neida. Denne gangen valgte jeg bevisst og slå av tankene for barn, sjekket faktisk bare mensappen en gang, og fant ut at nå skulle vi møtes i senga et par dager etter EL. Og tror du ikke at denne gangen ble det faktisk en sterk positiv test! Etter dette tror jeg det er veldig sant som de sier at man faktisk kan stresse bort graviditet
  Hvordan går det med deg nå? Ser det er en stund siden du har skrevet

  Comment

  Working...
  X