Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Verdt å klage på?

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Verdt å klage på?

  Blir du som gravid og fødende godt nok ivaretatt av helsevesenet? Hvordan er fødselsomsorgen der du bor? Er det mangel på fødeplasser, jordmødre eller ambulanser? Er det for lang vei til nærmeste fødestue/avdeling? Stenger den midt i høysesongen – fellesferien? Nå har du sjansen til å bli hørt!

  Oppropet mot fødekaoset i Oslo vil bli overlevert Helse- og omsorgsdepartementet tirsdag 4. april kl 14. Sammen med oppropet vil departementet få historier om fødselsomsorg både fra hovedstaden og ellers i landet. Minister Sylvia Brustad er engasjert i denne saken og vi har derfor nå en unik mulighet til å fortelle hvordan vi har det – og bli hørt av landets øverste helsemyndighet! Hvis hun får mange nok enkelthistorier og underskrifter griper hun kanskje inn ovenfor helseforetakene og krever bedring? Hun gjorde jo nettopp det med fertilitetsseksjonen i Trondheim.

  Historiene vil bli samlet på denne nettsiden: http://www.altern.no/opprop/nasjonalt.html

  Fortell om dine opplevelser, du velger selv om du vil være anonym eller stå fram med navn. Fortell gjerne om både hva som fungerer og hva du savner, hva du drømmer om og hva som er ditt mareritt. Skriv enten du venter barn, har barn eller håper på å få. Hvis du ikke vil fortelle din egen historie, er det også nyttig med lenker til andres, f.eks. i lokale nettaviser o.l. Legg historien din i denne tråden eller send meg en e-post (se nettside)

  Samtidig oppfordrer jeg alle som ikke er fornøyde til å starte sine egne aksjoner. Man kan legge ut underskriftslister på flere nettsteder og kombinere disse med håndskrevne signaturer er:
  http://www.underskrift.no/
  http://www.petitiononline.com/
  http://www.opprop.no/

  Fram til overrekkelsen vil det være mulig å signere Oslo-oppropet, håper medsøstre og -brødre i hele landet støtter oss. Kort oppsummert ber vi om bedre organisering av fødselsomsorgen i Oslo og at vi får informasjon om situasjonen. I dag er det fare for kvinner og barns helse! Les mer om situasjonen og aksjonen her.

 • #2
  Sv: Verdt å klage på?

  Strømmen på serveren vår gikk i natt så nettsidene er dessverrre nede Forhåpentligvis er de oppe igjen i løpet av ettermiddagen.
  De som vil se og signere oppropet kan gå direktet til:
  http://new.petitiononline.com/fodsel/petition.html
  Bare pass på at du velger "Approve signature", hvis ikke blir ikke signaturen registrert.
  Attached Files

  Comment

  Working...
  X