Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Fiskegryte

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Fiskegryte

    Jeg tok 400 gram torskefilet, og 200 gr. reker i en ildfast form. Jeg strødde over hvitløkpulver, salt, pepper og litt dill. Jeg skar også løk i skiver som jeg strødde over. På toppen la jeg masse tomatskiver. Jeg helte over 3.dl fløte som var iblandet 3 eggeplommer. På toppen strødde jeg revet ost og satte i ovnen på 200 gr. i 30 min. Det ble kjempegodt!
    Hilsen Elapela
    Mamma til Gabriel 5 år og Maya 3 år.

  • #2
    Takk for tipset! Hadde du poteter ved siden av eller?
    Nennemor vinker 1 : , Elise f. juli -99 Eirik f. mars -02 :hopp3: og Lars f. okt. -04

    Comment


    • #3
      De andre fikk poteter, men jeg spiser ikke det, så jeg spiste kokt brokkoli. Det er stort sett bare meg som spiser det, samboer`n kan ta seg en dusk for syns skyld ;o)
      Hilsen Elapela
      Mamma til Gabriel 5 år og Maya 3 år.

      Comment

      Working...
      X