Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Hjelpsom?...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Kima
  replied
  Sv: Hjelpsom?...

  Hahaha

  Leave a comment:


 • mamma`n til Pluggen
  started a topic Hjelpsom?...

  Hjelpsom?...

  Kona kommer hjem tidligere enn forventet, og finner sin mann i soverommeti full elskov med en meget attraktiv ung kvinne. Hans kone er tydelig opprørt og brøler gråtende:

  "Du er en uforbederlig gris. Hvordan våger du gjøre dette mot meg: en trofast hustru og mor til våre barn. Jeg forlater deg umiddelbart og ber om skilsmisse!"

  Mannen svarer: "Vent noen minutter, så jeg i det minste kan fortelle deg hvordan dette skjedde".

  Kona svarer: "OK, men det vil sannsynligvis bli de siste ordene du noen sinne sier til meg!"

  Mannen begynner å fortelle.

  Jeg hoppet inn i bilen for å dra hjem, da jeg plukket opp denne haikende unge kvinnen.

  Hun så så deprimert, trist og hjelpesløs og ut. Jeg syntes synd på henne, og lot henne komme inn i bilen. Jeg merket at hun var tynn, ikke så velkledd og skitten. Hun fortalte meg at hun ikke hadde spist på tre dager. Så i min medfølelse, tok jeg henne med hjem og varmet opp entrecoten som jeg lagde til deg i går, men som du ikke ville spise fordi
  du er så redd for gå opp i vekt.

  Den stakkars jenta fortærte entrecoten, og syntes maten var nydelig. Siden hun var så pass skitten, foreslo jeg at hun skulle ta seg en varm og god dusj. Så hun gjorde. Jeg så at klærne hennes var fillete, så jeg kastet dem og gav henne en av dine designerjeans som du ikke bruker mer fordi de er for trange.

  Videre gav jeg henne undertøyet du fikk av meg på vår bryllupsdag, som du ikke bruker fordi du mener jeg har dårlig smak. Da jeg fant den sexy blusen som min søster ga deg til jul, og som du ikke bruker av prinsipp -
  gav jeg henne den også like godt. Jeg gav henne også de dyre bootsene du selv kjøpte, men som du ikke bruker fordi en annen kvinne på jobben har maken."

  Mannen tok en rask pust og fortsatte.

  Hun var såååå takknemlig for at jeg forsto hennes situasjon. Da jeg fulgte henne til døren, snudde hun seg mot meg med tårer i øynene og spurte:

  Er det noe annet som din kone ikke bruker lenger?

  Da kunne jeg ikke la være...
Working...
X