Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Juleevangeliet for fjortiser!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Juleevangeliet for fjortiser!  «Det skjedde for dritlenge siden at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe: «Vi som vil skrives inn i manntall». Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes.

  Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea, til Davids by Betlehem, for å signe manntallet sammen med Maria, dama hans, som hadde boller i ommen. Og mens de var der, hevet bollene, for å si det sånn, og Maria leverte varene. Hu pakka kiden inn i noe tøy, og la’n i ei krybbe, for det var ikke plass til dem i herberget.

  Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F, og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG! FTW», og engelen bare: «Slapp av, noobs! Jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket: #Frelser #Kristus #jomfrufødsel … og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i ei krybbe.»

  Så kom engelens followers, en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og retweeta: #Frelser #Kristus, og #ffnor Gud og fred på Jorden blant mennesker som har Guds velbehag»

  Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: «La oss stikke inn til Betlehem for å sjekke trøkket.» Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxan i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: «Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn». Folk bare: «Saklig, LOL». Gruppa fikk ikke så mange likes, for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnssykt mange followers.

  Og Maria bare: «#DenFølelsen»
  Og gjeterne bare: «Serr? Konge, ass!»


  LES OGSÅ: Julekortene du ikke har sett maken til!
  Last edited by Elisabeth; 12-12-13, 14:06.
  Virvelvind født mai-11 - Spinnvill født september-12 - Allerminstelillebror født april-15

 • #2
  Sv: Juleevangeliet for fjortiser!

  Etter fire år og to IVF fkk vi verdens fineste frøken! Poden kom på eget initiativ!

  Comment


  • #3
   Sv: Juleevangeliet for fjortiser!

   Ler hver gang jeg leser'n! Knall ass!

   Comment


   • #4
    Sv: Juleevangeliet for fjortiser!

    #den følelsen

    Virvelvind født mai-11 - Spinnvill født september-12 - Allerminstelillebror født april-15

    Comment

    Working...
    X