Kunngjøring

Collapse

Les dette før du stiller spørsmål til gynekologen

Terje Sørdal, Gynekolog og medisinsk ansvarlig for klinikken Medicus kan svare på de fleste problemstillinger knyttet til det å bli gravid, både naturlig og gjennom assistert befruktning.

Dette er en lavterskeltjeneste, hvor du vil få svar innen ti dager. Lengre tid må påregnes ved helligdager og ferie.
En del spørsmål vil ikke kunne la seg besvare uten konsultasjon, gynekologen vil da anbefale deg å søke lege. Tjenesten kan på ingen måte erstatte nødvendig medisinsk utredning og tiltak.

Akutte problemstillinger må du henvende deg til egen lege eller legevakt om. Informasjon via internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell, det gjelder også denne lavterskeltjenesten hvor du får svar fra gynekolog.
See more
See less

Fruktbarhetssjekk

Collapse
X
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Fruktbarhetssjekk

    Hei. Jeg (25) og min samboer (32) har prøvd å få barn siden september -18. Det har vært to prøveperioder hvor vi ikke har hatt samleie på eggløsningstidspunktet. Har nå stabile sykluser på ca 28 dager. Lurer på om du vil anbefale fruktbarhetssjekk eller om vi skal avvente? For oss vil det bli Medicus i Trheim. Får man gjort en slik sjekk på én dag eller foregår det over flere dager? Hvor lang ventetid? Kan man få time på ettermiddagen? Kjenner at bekymringer for barnløshet preger hverdagen og store skuffelser når mensen kommer. Vet det er vanlig å prøve i ett år, men er så utålmodig..
Working...
X