Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Om innlegg i dette forumet - vær anonym.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Om innlegg i dette forumet - vær anonym.

  Da noen har spurt jordmor om det ikke er mulig å legge inn innlegg i dette forumet uten å være anonym, har jeg følgende kommentarer.

  Alle må ha en brukerkonto, altså registrere seg på "bli medlem". Dette bør gjøres uten å røpe din identitet. Du bør ikke legge inn noen opplysninger her som gjør at du ikke kan forbli anonym. Ikke skriv ditt virkelige navn, men bruk et "nickname". Sørg for å krysse av at ingen ser din e-postadresse.

  Undertegnende oppfordrer alle som bruker jordmor og helsesøsterforumet å sørge for god "netthygiene" og IKKE oppgi personlige opplysninger som kan røpe din identitet i din brukerkonto eller i innlegget. I værste fall må disse tjenestene stenges om dette skjer.

  Hvis du allerede har en brukerkonto som du bruker ellers i forumet, og ikke vil bli knyttet opp mot denne kontoen når du spør jordmor eller helsesøster, er det ingenting i veien for å ha flere brukerkontoer. (Men da må du ha tilgang til flere e-postadresser - det er enkelt å skaffe seg en slik gratis e-postadresse enten gjennom f.eks. hotmail.com eller yahoo.no)

  Flere spørsmål om dette rettes til admin under "administrasjon"
  Mamma til 3: Gründer, tidligere redaktør og fagansvarlig for Mammanett.no
Working...
X