Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Terminliste Mai/Juni 2018

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Men hadde du noen symptomer til at det døde?

  Søstera mi var gravid, men mistet det. døde ved rundt uke 8-9 og det kom ut av seg selv etter 3 uker. Men hun var mye syk i uke 6-9, og mye blødninger da og og ukene etter det døde.

  Comment


  • #47
   Opprinnelig lagt inn av anonymanonym96 Se innlegg
   Men hadde du noen symptomer til at det døde?

   Søstera mi var gravid, men mistet det. døde ved rundt uke 8-9 og det kom ut av seg selv etter 3 uker. Men hun var mye syk i uke 6-9, og mye blødninger da og og ukene etter det døde.
   Ved MA har man ingen symptomer, og fosteret kommer ikke ut av seg selv. Det er derfor det kalles Missed Abortion, man merker ikke at man har mistet. Så får man hjelp til å ta fosteret ut av lege og medisiner.

   Comment


   • #48
    Hei

    Comment


    • #49
     Hei ☺️
     Jeg er snart 34,og er gravid med mitt andre barn.
     Datteren min er 9
     Last edited by Loriette; 21-10-17, 18:23.
     : 2008

     Comment


     • #50
      Opprinnelig lagt inn av anonymanonym96 Se innlegg
      Hei, når tenker dere å fortelle til andre om graviditeten?
      Er 12+4 idag med min første, og har termin 1.mai (JIPPI!) og var på første kontroll i går med prøvetaking, der jeg allerede har fått svar på noen av blodprøvene på sms om at de var fine. Så venter på svara på resten av prøvene og som skulle bli sendt til sykehuset. Men satser på at alt var bra der og. Mine foreldre og søsken og samboerens foreldre og søsken fikk vite det for 1-2 måneder siden. Og arbeidsgiveren min vet om det, siden jeg har vært sykmeldt en liten periode. Tenker at det er på tide å la "hele" verden få vite det, altså de andre jeg jobber med, resten av familie og venner osv. Men siden det er første gangen jeg er gravid, så er jeg så skeptisk, siden jeg ikke akkurat kan kjenne no direkte liv. Men alle symptomer skriker jo såklart at jeg er gravid, og når jeg får svar på blodprøver og at de er fine, så antar jeg jo at alt er supert. Jeg er litt sånn "tror ikke før jeg får se det" nesten, så jeg hadde vært supertrygg hvis jeg bare hadde hørt hjerteslagene, eller kunne sett på ultralyd.

      Uffameg, så mange rare tanker. Men hva tenker dere, dere som har vært gravide før? Når skal vi gjøre graviditeten offentlig? Skal vel være rimelig trygt nå?
      Jeg wr 12+5 idag og har latt «verden» få vite det! Mannen min er SÅ stolt og vi klarte ikke vente lenger <3 Idag fikk jeg også høre hjertelyden og det var faktisk litt godt å kunne «dele det med verden» også etterpå! Nå kan jeg si ting jeg gleder meg over i hverdagen og folk begynner å forstå hvorfor jeg har vært så fraværende de siste månedene :P

      Comment


      • #51
       Hei
       http://

       Comment


       • #52
        Hei,

        Er 27 år, gravid i uke 10+2, førstegangsfødende, beregnet termin er 8.juni. Ingen symptomer så langt, og kjenner meg egentlig redd for at det skal være et tegn på SA/MA. Har ikke hatt annet enn en oppblåst mage gjennom hele svangerskapet så langt. Er det normalt å ikke merke noe kvalme, trøtthet osv? =/

        Comment


        • #53
         Hei igjen, prøver på nytt.

         Jeg har hatt tidlig ultralyd nå og funnet at alt er bra med knøttet. er nå i uke 15.
         Men, det har seg sånn at min gode venninne, som var nøyaktig like langt på vei som meg, fant ut for to uker siden at hun hadde en MA.
         Jeg hadde på det tidspunktet ikke fortalt henne nyheten vår da vi ville vente til etter UL. Nå har jeg fortalt det, og hun ble ganske knust. Jeg er usikker på hvordan jeg kan stille opp for henne, og jeg vet ikke om det beste er å vente og la henne bearbeide nyheten i fred. Er det noen som har noen tips?

         Comment


         • #54
          Hei. Jeg er 26 år å venter mitt første barn i mai, den lille i magen skal ut 25 mai forhåpentligvis. Er fra Trøndelag, flere fra Trøndelag? Fint å bli kjent med flere som er gravide, jeg kjenner ingen som er gravide..

          Comment

          Working...
          X