Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Temping som prevensjon?

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Temping som prevensjon?

  Jeg har hatt en del problemer med hormonell prevensjon de siste årene... Hadde hormonspiral som bare skapte trøbbel. Så etter nesten 2 år, ble den tatt ut i høst.
  Da gikk jeg over på p-piller igjen, Yasmine, som jeg også har brukt tidligere uten problemer. Men akkurat samme problemer som med spiralen....
  Minipillen har jeg prøvd, men husker aldri å ta den til riktig tid....
  Kobberspiral er utelukket og kondom vil vi helst unngå hvis ikke strengt tatt nødvendig, av diverse årsaker.

  Så nå har jeg kuttet ut "vanlig" prevensjon, og har tenkt å gå over på temping i stedet. Kjæresten er enig i avgjørelsen, men vi er begge "redde" for at jeg skal bli gravid før studiene er avsluttet og jeg har fått jobb.... (det vil ikke være full krise om jeg ble det, da hadde vi valgt en annen prevensjonsløsning, men det passer bedre senere....)
  Er jo greit å få en oversikt over hvordan denne merkelige kroppen fungerer til vi en gang skal prøve på neste barn også.

  Jeg har betalt 1 års abonnement på Fertility Friend, og har et temperaturmål med 2 desimaler siden vi førsøkte å bli gravide med Sebastian.
  Jeg tenker jeg burde kjøpe EL-tester for de første 4 mnd, for å bli mer sikker på når EL er i hver syklus. Jeg innbiller meg at Fertility Friend lettere vil kunne forutsi EL i de neste syklusene hvis programmet har en positiv test å forholde seg til, men jeg aner egentlig ikke.

  Noen som har brukt FF og temping som prevensjon og som har noen tips å komme med? Holder det med bare temping, eller burde jeg bruke noen kroner på eggløsningstester i tillegg?
  The crazy woman formerly known as MammaLinn

  M-07~~S-09

 • #2
  Sv: Temping som prevensjon?

  Dette vil jeg også vite. Plages selv med prevansjonen, og kuttet ut en mnd. Derfor er jeg her inne nå..

  men er ikke lei meg for det altså <3<3

  jeg vet en venninne som brukte en sånn dings og sjekket seg hver morgen, og den funket bra, hun ble ikke gravid allefall. men hun sa at for sikkerhetsskyld sjekket hun tempen rett før samleie hver gang også. det var litt pez og turn-off..

  Comment

  Working...
  X